12 december 2016 t/m 15 januari 2017

Vanitas, werken uit de Heden Collectie

Twee keer per jaar presenteren we kunstwerken uit de Heden Collectie binnen een bepaald thema. Deze winter is het thema: Vanitas. Met werk van o.a. Krista van der Niet, Louise te Poele (foto), Diana Scherer, Femmy Otten en Lieven Hendriks.   

[Lees verder]

29 oktober 2016 t/m 10 december 2016

Micha Patiniott, Oh! When love is gone, where does it go?

Van 29 oktober tot en met 10 december is de solo tentoonstelling Oh! When love is gone, where does it go? van Micha Patiniott te zien. Het werk van Micha Patiniott probeert te wijzen naar datgene wat je niet kunt zien – volgens hem zit er tussen het moment van 'kijken' en 'niet kijken' iets heel interessants. Het is echter niet te vast te leggen. Je kunt er met geen enkele taal bij komen, ook niet met beeldtaal. Paradoxaal genoeg maakt hij er toch schilderijen over.  

[Lees verder]

09 september 2016 t/m 22 oktober 2016

Anne Forest, "Lineage"

Tot en met 22 oktober is bij Heden de solotentoonstelling Lineage van Anne Forest te zien. We zijn open van woensdag t/m zaterdag van 12 tot 17 uur. Wil je buiten die tijden komen? Maak dan even een afspraak.  

[Lees verder]

11 juli 2016 t/m 03 september 2016

Portretten uit de Heden collectie

Deze zomer staat bij Heden het Portret centraal. Er is een wisselende tentoonstelling met portretten uit de Heden collectie te zien en voor kinderen is er een workshop Stop Motion Animatie.  Klik HIER voor meer informatie over de workshop Portret Pret.  

[Lees verder]


03 juni 2016 t/m 09 juli 2016

Jonas Raps, winnaar Heden Start Prijs

Vorig jaar won Jonas Raps de Heden Start Prijs. Zijn solotentoonstelling, welke onderdeel is van deze prijs, is nu te zien. Naast 6 gloednieuwe olieverf schilderijen zijn er twee muurschilderingen en schetsboeken te zien.  

[Lees verder]

Pagina's