Heden op ART ON PAPER

10 september 2019

Heden presenteert nieuw werk van Annemarie Slobbe en een selectie van werk op papier van vrouwelijke kunstenaars uit de collectie van Heden, o.a. van Sara van der Pols, Isabelle Simons en Ani Eloyan. Je vindt ons in stand 19. Een uitnodigingskaart kun je hier aanvragen.

Nieuw werk van Annemarie Slobbe
Het werk van Annemarie Slobbe (1990) lijkt van een afstand bijna op een digitale afbeelding, maar als je haar werk dichtbij bekijkt ontdek je hoe elk minutieus detail met de hand tot stand is gekomen. De fijne lijnen die zij met precisie herhaalt in grafiet of verf resulteert in een bijzonder knap werk waar ze soms wekenlang mee bezig is.

Collectie Heden
Sarah van der Pols
Geen tekening van Sarah van der Pols is zonder de menselijke gestalte. Binnen de contouren van het lichaam, lijkt zij alles wat zich in feite niet laat tekenen toch te willen vatten.

Isabelle Simons
De werken van Simons lijken een afspiegeling te zijn van het dagelijks leven. De sfeer in haar werken is 'zowel reëel als onmogelijk' en maken dat de toeschouwer nog eens extra naar het werk moet kijken om te zien wat er gaande is.

Ani Eloyan
De Armeense kunstenaar Ani Eloyan werkt met diverse technieken waardoor collages ontstaan die zeer divers en gelaagd zijn. Thema's die terugkomen in haar werk zijn onder andere seksualiteit, esthetiek en sociale acceptatie.

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.