kunstrai amsterdam

06 maart 2018

Heden presenteert nieuw werk van Anne Forest, David Pedraza en Hinke Schreuders. Indien je een toegangskaart wilt ontvangen kom dan even langs bij Heden om er een op te halen of stuur een mail met vermelding van je adres naar Lia. Op woensdag 4 april van 17-22 uur is de feestelijke opening van de beurs. 

Hinke Schreuders (Amsterdam 1969) maakt sinds 2002 met naald en draad kleine schilderijen of tekeningen op doek. Haar techniek roept in zorgvuldig opgebouwde composities associaties op met duisterder onderstromen, in een taal die prozaïsch en poëtisch tegelijk is.

De figuren op de schilderijen van Anne Forest (Alkmaar 1983) kenmerken zich tevens door afwezige aanwezigheid en zijn vaak geschilderd op afwijkende materialen zoals kleden en tapijt.

In zijn schilderijen houdt David Pedraza (Madrid 1976) zich intensief bezig met zijn katholieke opvoeding, familie en met de hedonistische levensstijl van zijn generatie

1 Reactie

Nadine 23 maart 2018
Beste Annette, Bedankt voor je interesse. Je kunt een toegangskaart voor de KunstRAI ophalen bij Heden. Met vriendelijke groet, Nadine van den Bosch - Heden.

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.