Goedman - heden

03 oktober 2018

Tot en met 1 december zie je bij Goedman Lijsten, kunstwerken uit de Heden collectie die daar op het atelier zijn ingelijst. Deze werken kun je aanschaffen en meteen meenemen. In de etalage van Heden zie je hoe een kunstwerk ingelijst kan worden bij Goedman.

Stichting Heden Den Haag laat kunstwerken voor tentoonstellingen en uit de collectie graag bij Goedman inlijsten vanwege de expertise, het gebruik van natuurlijke materialen en niet te vergeten de prijs - kwaliteit verhouding. Zo is het werk voor de tentoonstellingen van Lorena van Bunningen en Anatole de Benedictis door Goedman Lijsten fraai en professioneel ingelijst. Mocht je bij Goedman zijn en belangstelling hebben voor het werk van Heden dat daar hangt; het is te koop. 

Lijstenmakerij Goedman is een begrip in Den Haag voor het inlijsten van foto’s, schilderijen, tekeningen en textiele werken. Het met zorg samengestelde assortiment omvat lijsten van gerenommeerde leveranciers én zelfontwikkelde profielen die worden vervaardigd in de eigen houtwerkplaats. In samenwerking met meubelmaker Wilfred Kalf ontwikkelde Goedman Lijsten een mooie en duurzame collectie houten profielen van Hollandse bomen uit lokaal gewonnen (stads)hout. Zo biedt Goedman Lijsten altijd een oplossing die aansluit op persoonlijke smaak en budget.

Dus heb je nog een mooi kunstwerk of foto die je al jaren wilt laten inlijsten, breng dan een bezoek aan Goedman Lijsten!

Goedman Lijsten
Prins Hendrikstraat 41
2518 HJ Den Haag
tel: 070 2163704
lijstenmakerij@rolfgoedman.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 10.00-18.00 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur