Drie maanden gratis kunst via de Bibliotheek in Den Haag

02 juli 2013

Drie maanden gratis kunst op vertoon van je bibliotheekpas.

Naar de bieb voor nieuwe boeken. Lezen in je luie stoel. Fijn is dat. En het wordt nóg leuker met een mooi kunstwerk van Heden aan de muur! Heden en de Openbare Bibliotheek Den Haag werken daarom samen. Op vertoon van je bibliotheekpas kies je een kunstwerk uit de collectie van Heden dat vervolgens drie maanden gratis bij jou thuis hangt. Hoe het werkt lees je hier. 

Wie mag drie maanden gratis kunst lenen? 
Iedereen die een pas heeft van de Bibliotheek Den Haag mag drie maanden gratis een kunstwerk lenen uit de collectie van Heden. 

Welke kunstwerken kan ik lenen? 
Alle kunstwerken in de collectie van Heden vallen onder deze actie. Je kunt jouw werk op drie manieren kiezen: 

  1. Op de 1e etage van de Bibliotheek Den Haag aan het Spuiplein hangt een wisselende tentoonstelling. Hangt hier een kunstwerk tussen dat je wilt lenen? Mail het nummer van het werk naar dorith@heden.nl of bel 070 - 346 5337. Aan het eind van de expositie, of bij een tussentijdse wisseling, komt het werk beschikbaar. 
  2. Zoek een kunstwerk uit in de online collectie van Heden en neem contact op met dorith@heden.nl of bel 070 - 346 5337. Indien beschikbaar, kun je het werk direct komen halen. 
  3. Kom naar Heden aan de Denneweg 14a, struin door de grote collectie hedendaagse kunst en loop met je nieuwe werk weer naar buiten. 

Heden bezorgt thuis
Huur je een groot kunstwerk of is er een andere reden waarom je het werk niet zelf kunt ophalen of terugbrengen? Heden kan een kunstwerk ook brengen en/of halen. 

Wat gebeurt er na de drie gratis maanden? 
Je bent niet verplicht om het kunstwerk na de drie gratis maanden te huren. We nemen na twee maanden contact met je op om te vragen of het werk bevalt en of je het langer in huis wil hebben. Zo niet, dan mag je het werk binnen de drie gratis maanden terugbrengen. 

Mocht je het werk langer dan drie maanden in huis houden, dan gaat automatisch een Heden abonnement in dat per maand opzegbaar is. Het maandbedrag is per kunstwerk verschillend. Lees hier meer over de voorwaarden en tarieven van Heden kunstuitleen. 

Zoek jouw kunstwerk in de online collectie van Heden!

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.