Kunst voor thuis

Stichting Heden heeft een prachtige kunstcollectie. Kom langs of reserveer de kunst online. Lenen kan al vanaf € 8,75 per maand.

Kunst voor op het werk

Heden heeft een prachtige kunstcollectie. Kom langs of reserveer de kunst online. Lenen kan al vanaf € 7,00 per maand.

NIEUWE AANWINSTEN

In deze tentoonstelling toont Heden haar laatste aanwinsten met o.a. de onlangs verworven video 'The Fallen' van Persijn Broersen & Margit Lukács en een 'icepainting' van Daan den Houter.

Nieuws

uitgelicht

Deze week staat het werk van Risk Hazekamp centraal bij Heden. Het werk Olympic Stadium, Mexico City is onlangs verworven voor de collectie van Heden. 

[Lees verder]

Nieuwe kunst bij KPMG

Hedendaagse kunst kan het imago van een bedrijf onderstrepen en verbeteren. Voorbeelden van kunst die KPMG huurt van Heden:  

[Lees verder]

openingstijden op zaterdag gewijzigd

Vanaf nu is Heden elke zaterdag open van 13:00 tot 18:00 uur. Hou er dus rekening mee als je op zaterdag langs wilt komen.  

[Lees verder]

Lees alle nieuwsberichten

Tentoonstellingen / Heden

20 maart 2019 t/m 18 mei 2019

nieuwe aanwinsten

In deze tentoonstelling toont Heden een selectie van recente aanwinsten voor haar eigen collectie. Te zien is een breed scala aan actuele kunst, waarbij ruimte is voor verschillende disciplines, stijlen en statements. 

[Lees verder]

Annex

21 maart 2019 t/m 18 mei 2019

Social Dissolution of the west

In de serie Social Dissolution of the West rakelt de Haagse kunstenaar Risk Hazekamp het drama van de Olympische Spelen van Mexico (1968) op aan de hand van haar eigen familie. 

[Lees verder]

Bekijk alle tentoonstellingen