Heden

21 maart 2019 t/m 25 mei 2019

Social Dissolution of the west

Social Dissolution of the West is gebaseerd op een romantisch gegeven uit de kindertijd van de Haagse kunstenaar Risk Hazekamp. Hazekamp volgt de route van haar oom en tante, die elkaar leerde kennen in 1968 tijdens de Olympische Spelen in Mexico. Beiden maakten deel uit van de Nederlandse Olympische ploeg, hij als roeier van de Holland Acht en zij als schoonspringster.  

[Lees verder]

20 maart 2019 t/m 13 april 2019

nieuwe aanwinsten

In deze tentoonstelling toont Heden haar laatste aanwinsten o.a. de onlangs verworven video 'The Fallen' van Persijn Broersen & Margit Lukács en een 'icepainting' van Daan den Houter. Mocht je interesse hebben in bijgaand werk, neem dan contact op met Nadine. Nadere informatie over de tentoonstelling verschijnt binnenkort.  

[Lees verder]

19 maart 2019 t/m 22 maart 2019

Work in progress

Heden is op dit moment druk met de opbouw van de tentoonstelling: nieuwe aanwinsten. De tentoonstelling is vanaf 23 maart in onze galerie te bezoeken. In 'Nieuwe aanwinsten' toont Heden haar laatste aanwinsten o.a. de onlangs verworven video 'The Fallen' van Persijn Broersen & Margit Lukács en een 'icepainting' van Daan den Houter.  

[Lees verder]