Kunst voor thuis

Stichting Heden heeft een prachtige kunstcollectie. Kom langs of reserveer de kunst online. Lenen kan al vanaf 8,75 per maand.

Kunst voor op het werk

Heden heeft een prachtige kunstcollectie. Kom langs of reserveer online. Lenen kan al vanaf € 7,00 per maand.

heden in het atrium

Heden's - Tuinen van verbeelding

Nieuws

heden in het atrium

Van 19 oktober t/m 6 november toont Heden in Atrium City Hall werken uit haar eigen collectie. De getoonde werken zijn Heden's impressie op de tentoonstelling 'Monet - Tuinen van verbeelding'.  

[Lees verder]

nieuw in collectie

"Zeg het met bloemen", Heden presenteert twee nieuwe werken van Toon Teeken. De werken zijn uit zijn zogenaamde 'boeketreeks' van. De werken zijn vanaf heden te huur.  

[Lees verder]

Interview Zahar in Jegens en Tevens

Lees hier het interview met Zahar Bondar in Jegens en Tevens door Vincent 't Sas.  

[Lees verder]

Lees alle nieuwsberichten

Tentoonstellingen / Heden

10 september 2019 t/m 26 oktober 2019

Zahar Bondar - I would like to be a dancer to be able to dance with the circumstances

Heden start het nieuwe seizoen met de tentoonstelling van de Heden Startprijswinnaar 2019: Zahar Bondar. De tentoonstelling 'I would like to be a dancer to be able to dance with the circumstances' is een overzicht van het eindexamenwerk van Zahar in een geheel nieuwe samenstelling, toegespitst op de ruimte van de Denneweg.  

[Lees verder]

Straks

02 november 2019 t/m 12 januari 2020

Transformagic

Transformagic is een solotentoonstelling van Anouk Kruithof waarin zij haar kunstenaarsboek tevens sculpturale object Automagic op verrassende wijze naar de tentoonstellingsruimte van Heden vertaalt. Een selectie van de platte fotografische beelden uit het boek worden op geraffineerde wijze vertaald naar een serie spannende fotosculpturen.  

[Lees verder]

Bekijk alle tentoonstellingen