Kunst in uw bedrijf

Hedendaagse kunst kan uw bedrijfsimago onderstrepen en versterken. Het kan als blikvanger en herkenningspunt fungeren. Kunst is inspirerend en schept een plezierig en stimulerend werkklimaat.  Naast het verhuren en verkopen van kunstwerken adviseert Heden over de opbouw van een kunstcollectie. Meer dan 100 bedrijven en organisaties in heel Nederland maken gebruik van onze diensten. Heden heeft een bijzondere collectie hedendaagse kunst die zich onderscheidt door een hoge kwaliteit. De aanpak van Heden kenmerkt zich door deskundige medewerkers, klantgerichtheid en maatwerk.  

[Lees verder]

Projecten bij klanten

Heden verhuurt al meer dan 40 jaar kunstcollecties aan bedrijven en non-profitorganisaties in heel Nederland. Bekijk hier het beeldoverzicht van projecten waar onze klanten en wij trots op zijn.  

[Lees verder]

Video over kunst in bedrijf

Bekijk hier hoe Heden het kantoor van NSOB aan het Lange Voorhout in Den Haag gaat inrichten en zie hoe eenvoudig het werkt.  

[Lees verder]

Tarieven

Huurtarieven per 1 januari 2017:  € 6,75 per maand voor kunstwerken tot € 500    €12,00 per maand voor kunstwerken tot € 1500   1% van de waarde van het kunstwerk per maand voor kunstwerken vanaf €1500 Inrichten en installeren: € 50 per manuur.  Transport binnen de gemeente Den Haag is gratis, daarbuiten geldt een vergoeding van € 0,60 per kilometer.  

[Lees verder]

Art handling

Een kunstwerk vervoeren? Uw bedrijfscollectie opnieuw laten inrichten? Schade aan lijsten en kunstwerken laten herstellen? Uw kunst is bij Heden in goede en deskundige handen.  

[Lees verder]