Adults block image
activiteiten

Krijg inzicht in de fascinerende kunstmarkt met haar verborgen regels en bijzondere gewoonten. Verbreed je blik door een spoedcursus ‘kunst kijken’ en grijp je kans om met een aanzienlijk budget kunst te kopen voor de collectie van Heden.

Tijdens zeven bijeenkomsten neemt Heden je mee in de kunstwereld. Je ontmoet kunstenaars, kunsthistorici en conservatoren; je komt in galeries waar je wellicht nooit geweest bent, ontdekt kunstenaarsinitiatieven waar fantastische dingen gebeuren en aan het einde van de cursus doe je een aankoopvoorstel voor de collectie van Heden! Kortom; na Heden Verzamelen ben je beter in staat om naar kunst te kijken, weet je meer over de kunstpraktijk en krijg je bovendien de gelegenheid om zelf een kunstaankoop te doen!

 
Voor leerlingen

Heden biedt voor leerlingen in het voortgezet onderwijs verschillende workshops aan. Dit programma noemen wij Get Smart. De lessen worden gegeven door professionele beeldende kunstenaars en worden ingepast in het rooster van de school. Vanaf dit schooljaar staat onze rijke kunstcollectie centraal in ons aanbod. Leerlingen komen op een speelse manier in aanraking met echte kunstwerken. Onze locatie aan de Denneweg heeft een mooie educatieruimte. Een aantal workshops is ook te volgen als lessenreeks. Klik hieronder of in het menu hiernaast voor het aanbod.

Meer informatie? 
Neem contact op met Lia Bender, mail lia@heden.nl of bel 070 346 5337.