Heden Verdiept

Heden Verdiept is een nieuw evenement bij Heden. Het betreft een serie bijeenkomsten waarin we geïnteresseerden meenemen in de fascinerende kunstwereld, dit kan zijn aan de hand van een rondleiding, een lezing of een artist talk. In elke bijeenkomst staat een thema in de beeldende kunst centraal. Met Heden Verdiept draagt Heden bij aan het verdiepen en vergroten van kennis over hedendaagse beeldende kunst.  

[Lees verder]

Heden Verzamelen

Door het volgen van de cursus Heden Verzamelen bij Heden wordt je kennis vergroot over hedendaagse kunst en raak je bekend met de verborgen regels en bijzondere gewoonten van de hedendaagse kunstmarkt. Heden Verzamelen opent deuren naar de kunstwereld die voor anderen gesloten blijven.      

[Lees verder]

Heden Op Stap

Regelmatig neemt Heden kunstliefhebbers mee Op Stap naar tentoonstellingen en beurzen. Hier bieden we een exclusief programma dat o.a. bestaat uit rondleidingen en lezingen door kunstexperts.  

[Lees verder]

Heden Pop-up

Naast tentoonstellingen binnenshuis zoeken we ons publiek ook op via pop up tentoonstellingen. Zo is er o.a. een continu programma met presentaties uit de Heden collectie in de Centrale Bibliotheek Den Haag, en zijn presentaties van Heden regelmatig te zien in het Atrium van het stadhuis. Tot en met 8 juli organiseert Heden ism met Suzie van Staaveren een pop up in de Amsterdamse Hallen bij Unobvious.  

[Lees verder]