Heden Verdiept

Heden Verdiept is een nieuw evenement bij Heden. Het betreft een serie bijeenkomsten waarin we geïnteresseerden meenemen in de fascinerende kunstwereld, dit kan zijn aan de hand van een rondleiding, een lezing of een artist talk. In elke bijeenkomst staat een thema in de beeldende kunst centraal. Met Heden Verdiept draagt Heden bij aan het verdiepen en vergroten van kennis over hedendaagse beeldende kunst.  

[Lees verder]

Heden Verzamelen 2017

Vergroot je kennis over hedendaagse kunst en verdiep je in de fascinerende kunstmarkt met haar verborgen regels en bijzondere gewoonten. Deze editie van  staat in het teken van de fotografie.    

[Lees verder]

Heden Op  Stap: KABK Graduation Festival

Op zondagmiddag 2 juli neemt Heden je mee naar de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten (KABK), waar het eindexamenwerk van studenten uit alle disciplines te zien is.  

[Lees verder]

Heden Pop-up

Naast tentoonstellingen binnenshuis zoeken we ons publiek ook op via pop up tentoonstellingen. Zo is er o.a. een continu programma met presentaties uit de Heden collectie in de Centrale Bibliotheek Den Haag, en zijn presentaties van Heden regelmatig te zien in het Atrium van het stadhuis. Tot en met 8 juli organiseert Heden ism met Suzie van Staaveren een pop up in de Amsterdamse Hallen bij Unobvious.  

[Lees verder]