Heden beëindigt educatie aan leerlingen

12 januari 2017
Educatie

Heden beëindigt na jaren haar educatieve projecten ten behoeve van het onderwijs en gaat zich op educatie voor volwassenen richten.   

[Lees verder]

Zomerworkshop PortretPret

24 mei 2016
Educatie

Voor de vierde keer organiseert Heden een workshop voor kinderen tijdens de zomervakantie. Naar aanleiding van de tentoonstelling Portretten hebben we deze keer de workshop Portret Pret ontwikkeld. Via de workshop leren kinderen een animatiefilmpje maken en komen ze in aanraking met hedendaagse kunst. Bovendien gaan de kinderen met het thema identiteit aan de slag. Ze leren naar zichzelf en naar elkaar te kijken en zodoende de diversiteit van elkaar en hun omgeving herkennen. 

[Lees verder]

Workshop Stop Motion Animatie in de Herfstvakantie

09 oktober 2015
Educatie

Tijdens het festival De Betovering in de herfstvakantie heeft Heden een te gekke workshop voor kinderen vanaf 6 jaar. Er is nog plaats op donderdagmiddag.  

[Lees verder]

Zomerworkshop: Niet Zo Stilleven

20 mei 2015
Educatie

Schrijf je nu in voor de zomerworkshop stop motion animatie "Niet Zo Stilleven" voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Wek het Stilleven tot leven! Er is plek voor jou op donderdag 16 juli, woensdag 12 augustus en donderdag 20 augustus.  

[Lees verder]

Zomerworkshops bij Heden

24 juni 2014
Educatie

Er is nog plek voor de workshop "Maak je eigen poster" op woensdag 20 augustus a.s. van 13.00 tot 15.30 uur. Meld je (kind) nu aan.  

[Lees verder]

Pagina's