This art fair 2018

07 december 2018
Evenementen

Van 27 tot en met 30 december vindt in de Beurs van Berlage de kunstbeurs This Art Fair plaats. Door tijd en plaats de leukste kunstbeurs van Nederland. Ze presenteert ongeziene en aanstormende talenten, gevestigde artiesten en de diversiteit van beeldende kunst.  

[Lees verder]

viewmaster projects

30 november 2018
Evenementen

Vanaf 6 december tot en met 6 januari neemt Heden deel aan Viewmaster Projects. Heden toont films van Anna Sopie de Vries en Andrea Eva Gyori, zij zijn de gehele maand na zonsondergang te bekijken in de etalages van Heden.    

[Lees verder]

Anne Geene en Arjan de Nooy

24 oktober 2018
Evenementen

Lees het artikel van Karolien Knol over Het oeuvre van fictief fotograaf U van 24 oktober in De Volkskrant. Dit artikel gaat over de publicatie The Universal Photographer van Anne Geene en Arjan de Nooy, uitgegeven bij de gelijknamige tentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag. Anne Geene is geen onbekende van Heden. Vorig jaar exposeerde zij met de tentoonstelling The Museum of the Plants bij Heden, sindsdien is haar ster rijzende! 

[Lees verder]

Performance Kunrad

28 september 2018
Evenementen

Naar aanleiding van zijn tentoonstelling bij Heden geeft Kunrad op donderdagavond 11 oktober een performance. De avond is gratis en begint om 20 uur, locatie Heden, Denneweg 14.   

[Lees verder]

Artist talk Kunrad

13 september 2018
Evenementen

Naar aanleiding van de bijzondere tentoonstelling van Kunrad nodigt Heden u graag uit voor een artisttalk met kunrad op donderdag 4 oktober van 20-22 uur. Tijdens deze artisttalk geeft Kunrad een perfomance.  

[Lees verder]

Pagina's