HEDEN GRAFISCH

01 december 2022
Tentoonstellingen

Heden luidt de feestelijke wintermaanden in met de collectietentoonstelling HEDEN GRAFISCH. De geëxposeerde werken hebben een opvallend kenmerk gemeen: alle laten een krachtige grafische beeldtaal zien, of het nu gaat om schilderijen, sculpturen, foto’s of grafiek. 

[Lees verder]

Haagse Abstractiie: Will Leewens, Karel Bleijenberg & Wil Bouthoorn

05 augustus 2022
Tentoonstellingen

Heden heeft al 50 jaar een sterke binding met Den Haag en met beeldend kunstenaars die hier actief zijn. Dit blijkt allereerst uit de uitleencollectie waarin -naast werk van nationale en internationale kunstenaars- een groot aantal interessante Haagse kunstenaars is vertegenwoordigd. Ook komt dit tot uitdrukking in de actuele collectiepresentatie met abstract werk van Karel Bleijenberg, Will Leewens en Wil Bouthoorn. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 10 september.  

[Lees verder]

Finissage Touch-Ground

11 september 2021
Tentoonstellingen

Op vrijdag 19 november van 16:00-18:00 organiseert Heden de finissage en artist talk van Touch-Ground.  Journalist en kunstcriticus Edo Dijksterhuis zal met Marlot in gesprek gaan over haar solotentoonstelling en haar ervaringen van de afgelopen twee maanden, toen haar werk (letterlijk) begon te groeien en een eigen leven begon te leiden. Op deze informele avond heeft u de gelegenheid het werk te ervaren en te discussiëren over hoe onze nieuwe symbiotische relatie met de natuur en technologie eruit zou kunnen zien. 

[Lees verder]

Zomersluiting 2022

17 juni 2021
Tentoonstellingen

Van 1 juli t/m 3 augustus is de kunstuitleen gesloten. Tijdens deze periode zijn wij op afspraak open. Het huren of terugbrengen van een kunstwerk is mogelijk, hiervoor kunt u een afspraak maken en mailen naar info@heden.nl      

[Lees verder]

Pagina's