‘Heden Tinsel Time’ | drie maanden gratis kunst huren

10 december 2021
Tentoonstellingen

Met inspirerende tentoonstellingen maakt Heden toonaangevende hedendaagse kunst toegankelijk voor een breed publiek. Nu te zien bij Heden Tinsel Time. Een sprankelende collectietentoonstelling van kleurrijke werken in de warme en verbindende sfeer van de winterperiode. Er is veel te zien en te beleven. De tentoongestelde werken zijn te huur. Kom bij ons langs op de sfeervolle Denneweg 14a in Den Haag. Op vertoon van dit bericht kun je één kunstwerk uit de tentoonstelling de eerste drie maanden gratis huren.  

[Lees verder]

Finissage Touch-Ground

11 september 2021
Tentoonstellingen

Op vrijdag 19 november van 16:00-18:00 organiseert Heden de finissage en artist talk van Touch-Ground.  Journalist en kunstcriticus Edo Dijksterhuis zal met Marlot in gesprek gaan over haar solotentoonstelling en haar ervaringen van de afgelopen twee maanden, toen haar werk (letterlijk) begon te groeien en een eigen leven begon te leiden. Op deze informele avond heeft u de gelegenheid het werk te ervaren en te discussiëren over hoe onze nieuwe symbiotische relatie met de natuur en technologie eruit zou kunnen zien. 

[Lees verder]

Zomersluiting 2021

17 juni 2021
Tentoonstellingen

Van 12 juli t/m 17 augustus is de kunstuitleen gesloten. Tijdens deze periode zijn wij op afspraak open. Het huren of terugbrengen van een kunstwerk is mogelijk, hiervoor kunt u een afspraak maken en mailen naar info@heden.nl      

[Lees verder]

Bob Bonies - nu te zien bij Heden

08 januari 2021
Tentoonstellingen

Naar aanleiding van de tentoonstelling Bob Bonies in het Kunstmuseum Den Haag exposeert Heden uit eigen collectie, een selectie werken van Bonies. Werk Bob Bonies (Bob Nieuwenhuis, Den Haag, 1937) behoort tot de generatie rationele kunstenaars die rond 1960 werkt in de traditie van Constructivisme, Bauhaus en De Stijl. 

[Lees verder]

Pagina's