Zomerworkshop PortretPret

24 mei 2016

Voor de vierde keer organiseert Heden een workshop voor kinderen tijdens de zomervakantie. Naar aanleiding van de tentoonstelling Portretten hebben we deze keer de workshop Portret Pret ontwikkeld. Via de workshop leren kinderen een animatiefilmpje maken en komen ze in aanraking met hedendaagse kunst. Bovendien gaan de kinderen met het thema identiteit aan de slag. Ze leren naar zichzelf en naar elkaar te kijken en zodoende de diversiteit van elkaar en hun omgeving herkennen. De workshops zijn bestemd voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar en worden uitgezet via de naschoolse- en buitenschools opvang. Ook particuliere kinderen zijn van harte welkom mee te doen. 

VakantiePas 2016
Heden is deze zomer ook activiteitenaanbieder van de ZomervakantiePas 2016. Met de vakantiePas kun je deelnemen aan de workshop, vooraf aanmelden is noodzakelijk. Na afloop ontvang je een stempel in je pas. De workshops vinden plaats op woensdag en donderdag van 13 tot 16 uur in de eerste en laatste twee weken van de zomervakantie (11 tot en met 23 juli en 8 tot en met 20 augustus). Kosten: 5 euro, vakantie- of Ooievaarspas 4 euro. Informatie en aanmelden via lia@heden.nl of 070 346 5337, vraag naar Lia Bender. 

De portretten uit de collectie van Heden zijn toe aan een verzetje. Ooit vastgelegd door de kunstenaar, kijken sommigen al jaren vanuit dezelfde positie en emotie de ruimte in. Altijd maar dezelfde blik, lachend, treurig, of nietszeggend, dat kan gaan vervelen. Hoog tijd om deze portretten eens goed te animeren. Onder animeren verstaan we opvrolijken, enthousiast maken, opwekken, stimuleren of vermaken. Dit kan door de portretten een flinke kietelbeurt te geven of een grondige make-over. Wat verzin jij om pret te hebben met het portret?1 Reactie

Julian Parker 17 augustus 2016
Hallo ik zou graag mee willen doen met het pretportret.Is er nog plaats?

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.