Artist talk Kunrad

13 september 2018

Uiteraard kunt u de tentoonstelling kunrad bij Heden bekijken en is er gelegenheid Kunrad vragen te stellen over zijn werk. De avond wordt afgesloten met een drankje.

Kunrad presenteert bij Heden een verzameling geluidskunstwerken, voortkomend uit zijn onderzoeksexperimenten met Naar aanleiding van de bijzondere tentoonstelling van Kunrad nodigt Heden u graag uit voor een artisttalk met kunrad op donderdag 4 oktober van 20-22 uur. Tijdens deze artisttalk geeft Kunrad een perfomance.papier.

Kunrad behaalde zijn bachelor in Composition Electronic Music aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Deze zomer studeerde hij af in de master ArtScience aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Met zijn eindexamenwerk won hij de Heden Startprijs 2018, die jaarlijks aan een talentvolle alumnus van de KABK wordt uitgereikt. Naast de Heden Startprijs won hij ook de afdelingsprijs ArtScience van de KABK. Tevens werd de Royal Academy Master Award 2018 voor de beste masterstudent aan Kunrad toegekend.