Receptie of vergadering in een inspirerende omgeving?

14 mei 2014

Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie voor een inspirerende vergadering of receptie? Tijdens een hapje en drankje kun je samen met collega’s, werknemers, relaties of andere gasten genieten van een bijzondere locatie vol met hedendaagse kunst.

Ook voor particulieren stelt Heden haar tentoonstellingsruimte graag ter beschikking. De ruime, centraal gelegen locatie aan de Denneweg in Den Haag is op verschillende manieren in te delen en geschikt voor zowel grote als kleinere groepen. Onze regelmatig wisselende tentoonstellingen vormen een inspirerend decor voor een borrel of receptie. Uiteraard behoort ook een nieuwjaarsborrel te midden van onze prachtige kunstcollectie tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van jullie wensen maken wij graag een passend voorstel. Interesse? Bel met Dorith Schultz (070-346 5337) of mail naar dorith@heden.nl

Ons pand aan de Denneweg biedt buiten openingstijden verschillende aantrekkelijke mogelijkheden voor bijeenkomsten voor kleine en grotere groepen tot maar liefst 150 personen. Alle verhuur is maatwerk en zal dan ook in nauw overleg met u georganiseerd worden. Heden is gunstig gelegen in het centrum van Den Haag aan de bruisende Denneweg op loopafstand van Den Haag Centraal. Parkeren kan in parkeergarage Malieveld of parkeergarage Plein.

Het pand is ingedeeld in drie afzonderlijke ruimtes die organisch met elkaar verbonden zijn. We beschikken over vergadertafels, stoelen, een geluidsinstallatie, beamer en flip over. Ook is er gratis WiFi.

De sfeervolle en authentieke achterste ruimte, Het ‘Pakhuis met zijn oude balken, originele luiken en vide kan afgesloten worden. Dat maakt deze ruimte multifunctioneel. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld teambuilding workshops maar ook voor lezingen en presentaties. Zelfs een goede verjaardagspartij komt hier prima tot zijn recht.

Centraal in het pand bevindt zich onze Tentoonstellingsruimte. Deze ruimte leent zich goed voor kleinere bijeenkomsten als lunch of vergadering door de omsloten ligging en de serene uitstraling. De inval van daglicht van boven versterkt dit gevoel.

Zoekt u juist een ruimte die openheid uitstraalt en uitnodigend is dan is onze Voorruimte het meest geschikt. Deze ruimte biedt direct uitzicht op de levendige Denneweg. Recepties, partijen of proeverijen het kan er allemaal.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar Dorith Schultz dorith@heden.nl.

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.