Artist Talk Ellert Haitjema en Marc Philip van Kempen

11 mei 2013

Artist Talk met gespreksleider Jos Walenkamp.
Donderdag 25 april, om 20.00 uur

Naar aanleiding van de residencies van Haitjema en Van Kempen in Jogjakarta Indonesië houdt Heden een artist talk met deze twee kunstenaars. Ze vertellen over wat zij daar hebben aangetroffen, wat ze daar hebben gedaan. Wat zij mee hebben genomen uit Indonesië, en wellicht over wat zij daar hebben achtergelaten. Jos Walenkamp zal de ‘vijf dimensies van Hofstede' ter sprake brengen. Dat is een cultuurmodel dat gebruik maakt van bepalende kenmerken die een cultuur in meer of mindere mate bezit en aan de hand waarvan culturen met elkaar kunnen worden vergeleken.

Op deze avond is de tentoonstelling van Marc Philip van Kempen te zien. De tentoonstelling van Ellert Haitjema opent op 3 mei aanstaande.

Jos Walenkamp is lector Internationale Samenwerking aan De Haagse Hogeschool. Daar doet hij onderzoek aan internationale competenties die jonge beroepsbeoefenaars nodig hebben in een wereld die in toenemende mate mondialer en multicultureler  wordt. Voor zijn lectoraat was Walenkamp Directeur Ontwikkelingssamenwerking en Directeur Kennis en Innovatie bij de Nuffic.

De avond is gratis toegankelijk. Reserveren s.v.p. bij Lia Bender (lia@heden.nl)

 

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.