Borduren met Berend

28 april 2014

Borduursters gezocht tijdens tentoonstelling Berend Strik.

Tot en met 14 juni vindt bij Heden de tentoonstelling Studio in the studio van Berend Strik plaats. Berend Strik bewerkt foto’s met naald en draad. Op uitnodiging van Heden heeft Berend Strik een residency in Indonesië gedaan. Tijdens deze residency assisteerden mensen uit Yogjakarta hem bij het uitvoeren van zijn project. Bij Heden zijn de kunstwerken die daar werden gemaakt nu te zien, bovendien wil Berend net als in Yogyakarta met een aantal mensen bij Heden verder aan zijn kunst werken.

Wij zijn namens Berend Strik op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die handig zijn met naald en draad en bereid zijn in de periode tot en met 14 juni een dagdeel mee te werken op donderdag en vrijdag tijdens openingstijden van 12 tot 17 uur.

Het lijkt ons leuk als je meedoet. Voor meer informatie kan je mailen met Lia, lia@heden.nl

4 Reacties

Airco Caravan 28 april 2014
Ik ben handig met naald en draad, al zeg ik het zelf, wil graag een middagje helpen, maar ben nu druk met eigen expo's. Na 30 mei wil ik graag een keer komen borduren! Lijkt me hartstikke leuk. Ik ben trouwens die rooie die naast Berend stond tijdens het praatje op zijn opening ;-)
Heden 28 april 2014
Leuk! Stuur even een mail naar lia@heden.nl. Graag tot ziens.
Yoke Rietbroek-... 29 april 2014
Het lijkt mij heel leuk om aan deze borduurkunst mee te mogen werken. Ik ben zeker handig met naald en draad. Mijn vakantie is van 31 mei t/m 7 juni 2014. Ik heb voorkeur voor de vrijdag en laat het aan u over om mij in te delen. Zonnige groet van Yoke
Jacko 29 april 2014
Beste Yoke, Wil je een mail sturen naar lia@heden.nl? Zij kan jou alle informatie geven.

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.