Foto's Get Oud op gevel Denneweg

10 december 2013

In samenwerking met Leyden Academy & Vereniging het Zonnehuis heeft stichting GetOud in de start van het studiejaar 2013 een fotowedstrijd voor studenten uitgeschreven. Hierbij was het de bedoeling een oudere te fotograferen rondom één van zijn passies en daarbij samen een quote of motto te bedenken. Veel mooie, bijzondere foto’s voorzien van quote zijn ingestuurd.

De ingezonden foto’s worden vanaf 11 december tot en met 11 januari 2014 geprojecteerd vanuit Heden tegen de muur van café de Landman aan de Denneweg 14, Den Haag. Daarnaast kunt u ze in het komende jaar landelijk op tal van plekken zien, van scholen tot en met bedrijven en zowel binnen als buiten.

Stichting GetOud werkt op creatieve en ludieke wijze voor en met 75-plussers. Zij zet zich in voor een positieve beeldvorming over ouderen en ouderdom, legt verbindingen tussen ouderen en jongeren en bevordert het welzijn van ouderen. Dit doet zij op vele manieren van fotografie en film tot het doen van (wetenschappelijk) onderzoek.