Piek, Seconds Out - Faces of Boxing

14 april 2012

Op 14  april 2012 is Seconds Out: Faces of Boxing verschenen: een indringend fotoboek door PIEK met een voorwoord van Erwin Olaf.

Dit fotoboek bevat prachtige boksfoto's van Piek (Annemieke Kock). Indringende portretten van boksers op hun meest kwetsbare moment: in de hoek met hun trainer, tussen twee rondes in. Dicht op de huid, haarscherp, afgewisseld met actiefoto's. Een uniek boek: " het boksen is nog nooit op deze manier in beeld gebracht "

Seconds Out: Faces of Boxing is een fraai kunstboek en nu al een collectors item. De foto's belichten het fenomeen boksen meer dan de sport en het is prachtig vormgegeven. Erwin Olaf schreef het voorwoord. Met een essay van auteur Jan van Mersbergen en een interview met Lucia Rijker. Ook de directeur van de beroemdste boksschool ter wereld, Bruce Silverglade van Gleason's Gym, schreef speciaal voor dit boek een paar regels.

De boekpresentatie van Seconds Out: Faces of Boxing is op zaterdag 14 april 2012 om 17.00 uur bij Heden aan de Denneweg 14a in Den Haag. Foto's uit het boek zijn vanaf 14 april 2012 bij Heden te zien en te koop. Het boek kost € 29,95

2 Reacties

Ward 05 november 2014
Hallo, Kan ik dit boek (Faces of boxing) online kopen? groeten, Ward
Jacko 25 november 2014
Sorry voor de late reactie Ward, dit is de link om het boek te bestellen: http://www.heden.nl/webshop?artist=Piek

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.