Kunst in huis

Bij Heden - Denneweg 14 Den Haag - kun je een groot deel van onze collectie kunstwerken zien. De  kunstadviseurs van Heden helpen je graag bij het maken van een keuze. Neem je kunstwerk gelijk mee naar huis als je je inschrijft met een geldig ID en een recent adresbewijs.

Is een kunstwerk te groot of te kwetsbaar om direct mee te nemen dan bezorgen we het graag bij je thuis. Binnen Den Haag kost dat  € 25 per rit, buiten Den Haag betaal je € 0,60 per kilometer met een minimum van € 25. 

[Lees verder]

Tarieven

Huurtarief per 1 januari 2019
Waarde kunstwerk tot € 1.000,- > € 8,75 p.m. 
Waarde kunstwerk tot € 2.000,- > € 14,- p.m.
Waarde kunstwerken vanaf € 2.000,- >  1% van de waarde (max. € 40,-) 

Transport binnen Den Haag: € 25 per rit, buiten Den Haag: € 0,60 per kilometer met een minimum van € 25. 
Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Houders van de Ooievaarspas, CJP en 65+ pas krijgen 15% korting op het huurbedrag per maand.

Kooptegoed
Wil je liever sparen voor een kunstwerk dan huren dan kan dat ook. De inleg in een kooptegoed is 4% van de waarde van het kunstwerk per maand. Na  25 maanden is de inleg toereikend om het kunstwerk aan te kopen.Je bent hiertoe niet verplicht.Je kan altijd het werk omruilen voor een ander kunstwerk of na 25 maanden verder blijven sparen. Flexibiliteit en jouw wensen zijn onze uitgangspunten.

[Lees verder]

Kunstadvies

Kunst kiezen is niet altijd eenvoudig. Het is vaak een zeer persoonlijk keuze. Toch kunnen onze kunstadviseurs je daar goed bij helpen.

Klik hier dan nemen wij contact met je op voor een afspraak op openingstijden om een kijkje te nemen in de kunstcollectie van Heden.

[Lees verder]

Heden als locatie

Een receptie, vergadering, workshop, lezing of borrel in een inspirerende kunstomgeving? Onze locaties aan de Denneweg en in de Doornstraat in Den Haag bieden buiten verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten voor groepen tot 150 personen. 

[Lees verder]

Art at Home

Would you like to enjoy an original artwork at home? At Heden - Denneweg 14 The Hague - you can  rent art for a small monthly fee (see below). 

[Lees verder]

Art handling

Een kunstwerk vervoeren?
Jouw kunstcollectie opnieuw laten inrichten?
Schade aan lijsten en kunstwerken laten herstellen? 

[Lees verder]