Kunst in huis

In onze presentatieruimtes aan de Denneweg 14 is een deel uit onze rijke collectie kunstwerken te zien. Alle getoonde werken kun je meteen mee naar huis nemen. Onze kunstadviseurs staan je graag bij met raad en daad en helpen je, indien gewenst bij het maken van een keuze. Heb je je keuze gemaakt, schrijf je dan in met een geldig ID en een recent adresbewijs en neem je kunstwerk meteen mee naar huis!

[Lees verder]

Tarieven

Huurtarief per 1 januari 2018
Waarde kunstwerk tot € 1.000,- > € 8,75 p.m. 
Waarde kunstwerk tot € 2.000,- > € 14,- p.m.
Waarde kunstwerken vanaf € 2.000,- >  1% van de waarde (max. € 40,-) 
Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW. Houders van de Ooievaarspas, CJP en 65+ pas krijgen 15% korting op het huurbedrag per maand.

Kooptegoed
Wil je liever sparen voor een kunstwerk dan huren dan kan dat ook. De inleg in een kooptegoed is 4% van de waarde van het kunstwerk per maand. Na  25 maanden is de inleg toereikend om het kunstwerk aan te kopen.Je bent hiertoe niet verplicht.Je kan altijd het werk omruilen voor een ander kunstwerk of na 25 maanden verder blijven sparen. Flexibiliteit en jouw wensen zijn onze uitgangspunten.

[Lees verder]

Nu gratis kunstadvies

Kunst kiezen is niet altijd eenvoudig. Het is vaak een zeer persoonlijk keuze. Toch kunnen onze kunstadviseurs je daar goed bij helpen.

Klik hier dan nemen wij contact met je op voor een afspraak op een door jou gewenst tijdstip en om je wensen alvast in kaart te brengen. Deze wensen zetten wij graag voor je om in concrete voorstellen. De afspraak is geheel vrijblijvens en verplicht je tot niets.

[Lees verder]

Heden als locatie

Een receptie, vergadering, workshop, lezing of borrel in een inspirerende kunstomgeving? Onze locaties aan de Denneweg en in de Doornstraat in Den Haag bieden buiten verschillende mogelijkheden voor bijeenkomsten voor groepen tot 150 personen. 

[Lees verder]

Art at Home

Would you like to enjoy an original artwork at home? At Heden you can  rent art for a small monthly fee (see below). 

[Lees verder]

Art handling

Een kunstwerk vervoeren?
Jouw kunstcollectie opnieuw laten inrichten?
Schade aan lijsten en kunstwerken laten herstellen? 

[Lees verder]