12 juli 2020 t/m 31 augustus 2020

SHOWCASE

Heden ziet het als haar missie jong talent te ondersteunen. Ze heeft studenten uit alle jaren en van alle afdelingen van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) via een Open Call uitgenodigd voor deze tentoonstelling een kunstwerk voor te stellen. Uit alle inzendingen heeft Heden 8 kunstwerken geselecteerd.

In de etalage op Denneweg 14a, wordt het geselecteerde werk van de KABK-studenten getoond in combinatie met werk uit de collectie van Heden. Iedere week is hier weer een ander kunstwerk van weer een andere student te bekijken. Zo ontstaat wekelijks een nieuw tweeluik, een combinatie van aanstormend talent met gevestigde namen. Als afsluiting van het project koopt Heden één van de tentoongestelde werken van de KABK-studenten aan voor haar eigen collectie. Het werk is dan vanaf september te huur voor particulieren en bedrijven.

Deelnemende kunstenaars: Cemre Kara, Silke Riis, Maximilian von Igel, Michelle Piergoelam, Robin Whitehouse, Martin Menso, Inge Vaandering, Annemarie Wadlow.
Afbeelding Silke Riis, student Fine Arts KABK (jaar 1) - Still uit de video ‘Memory Movement’

REAGEER

Laat hier je reactie achter. Het formulier wordt verstuurd als alle velden zijn ingevuld.