Heden is weer geopend!

10 december 2021
Heden

De kunstuitleen is weer open. Kunstwerken huren en terugbrengen is weer mogelijk op de Denneweg 14a. Uiteraard kun je ook via onze website de kunstcollectie bekijken en een kunstwerk reserveren. Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag 12:00 – 17:00 Zaterdag 13:00 – 17:00     

[Lees verder]

Christie van der Haak | Nouveau Deco

11 september 2021
Heden

De Hedencollectie omvat een groot aantal werken van veelzijdig kunstenaar Christie van der Haak. In het Stedelijk Museum en de voormalige synagoge in Kampen is tot 9 januari 2022 een tentoonstelling van haar werk te zien. 

[Lees verder]

Sina Dyks wint Heden Startprijs 2021

11 september 2021
Heden

Sina Dyks overtuigde de jury met haar ingenieuze textiele werken in de vorm van kleurrijke, verleidelijke installaties. 

[Lees verder]

Piet Warffemius gratis te huur!

27 maart 2021
Heden

Om de lente in te luiden presenteert Heden een aantal frisse en sprankelende kunstwerken van Piet Warffemius. Heden heeft grafiek van Warffemius in collectie en deze kunstwerken zijn tot het einde van het jaar gratis te huur! Belangstelling? Wees er snel bij en stuur je reservering voor een van de kunstwerken naar info@heden.nl In het onderstaande pdf-document is de selectie van de kunstwerken te vinden.  

[Lees verder]

Raad van Toezicht zoekt nieuwe leden

21 januari 2021
Heden

De Raad van Toezicht houdt toezicht op en adviseert over missie, doel en maatschappelijke rol van Stichting Heden Den Haag. Heden maakt actuele beeldende kunst toegankelijk voor een breed publiek. Al bijna 50 jaar kan iedereen bij Heden kunst ervaren, huren en kopen in de expositieruimte aan de Denneweg, maar ook thuis, op kantoor of online. 

[Lees verder]

Pagina's