Bezoek Heden

06 oktober 2020
Heden

Voor bezoekers van Heden ‘Aangepast bezoekersprotocol bij Heden’ In verband met de actuele opleving van COVID19 en de aangescherpte maatregelen die in de persconferentie van 28 september zijn aangekondigd, heeft Heden haar bezoekersprotocol aangepast. Om de gezondheid van onze bezoekers en medewerkers te beschermen zorgen we voor een veilige omgeving door de aangescherpte richtlijnen zorgvuldig in acht te nemen. Bij een bezoek aan Heden:  

[Lees verder]

collega gezocht

24 oktober 2019
Heden

Heden is op zoek naar een collega voor de zaterdag.   

[Lees verder]

Terug van weggeweest

28 augustus 2019
Heden

Na een fijne zomer staat het team van Heden vanaf vandaag weer voor je klaar om kunst te lenen en/of te kopen. Onze zomeractie is deze week nog geldig. Uiteraard kun je ook weer terecht voor flessen Eau Eau Den Haag en andere artikelen. Heden heeft het komende seizoen veel moois in petto. We starten het nieuwe seizoen met de tentoonstellig van Zahar Bondar en staan in september op maar liefst twee beurzen: Big Art in Zaanstad en Art on Paper. Hou onze website in de gaten voor meer informatie. 

[Lees verder]

zomeractie

11 juli 2019
Heden

Zomeractie: reserveer deze zomer online een kunstwerk en ontvang 50% korting op de huurprijs tot het eind van het jaar. Deze korting geldt alleen bij online reservering.  

[Lees verder]

zomersluiting

11 juli 2019
Heden

Van 28 juli tot en met 24 augustus zijn we gesloten! Vanaf 28 augustus kun je weer bij ons terecht. De zomeractie blijft de hele zomer van kracht!  

[Lees verder]

Pagina's