Nieuws AVG

23 mei 2018

PRIVACYBELEID Stichting Heden Den Haag
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. In dit document laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo kunt u precies volgen hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Stichting Heden Den Haag, te weten het verhuren en verkopen van kunst, verkoop van artikelen en het organiseren van exposities. U dient zich er van bewust te zijn dat Heden niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en/of andere bronnen. Door gebruik te maken van deze website en/of de diensten van Heden geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Heden respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

GEBRUIK VAN VERZAMELDE GEGEVENS
Heden houdt alleen die persoonsgegevens bij die nodig zijn voor het verstrekken van een product of dienst. Ze behandelt deze informatie, zoals naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer, rekeningnummer etc. vertrouwelijk. De klant kan te allen tijde de door Heden opgeslagen persoonsgegevens opvragen en wijzigen.

GEBRUIK VAN ONZE DIENSTEN
Wanneer u bent aangemeld voor een van onze diensten vragen we u om uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op een eigen beveiligde server van Heden. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

COMMUNICATIE
Wanneer u een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en de gedane verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens niet zonder toestemming delen met derden.

DOELEINDEN
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

VERANDERINGEN
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site en registratie in onze bestanden. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

KEUZES VOOR PERSOONSGEGEVENS
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan ons is verstrekt.

AANPASSEN of UITSCHRIJVEN
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

VRAGEN
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

Stichting Heden Den Haag.
Denneweg 14a
2514 CG Den Haag
070-346 5337
info@heden.nl