HEDEN GRAFISCH

01 december 2022

Heden luidt de feestelijke wintermaanden in met de collectietentoonstelling HEDEN GRAFISCH. De geëxposeerde werken hebben een opvallend kenmerk gemeen: alle laten een krachtige grafische beeldtaal zien, of het nu gaat om schilderijen, sculpturen, foto’s of grafiek.

Totaalbeleving
De kunstwerken zijn zo geordend in de ruimte dat we een dynamisch samenspel tussen kunstwerken zien, waarbij de lijnvoering van het ene werk harmonieus overvloeit in het andere. Maar ook zijn er abrupte onderbrekingen en contrasterende patronen, vergelijkbaar met de harmonieën en dissonanten in een muzikale compositie. De collectiepresentatie roept zodanig een soort totaalbeleving op.

Te huur/te koop
De tentoongestelde werken zijn te huur; sommige zijn ook te koop voor een aantrekkelijke prijs. Dat kan interessant zijn met de feestdagen in het verschiet. Kom kijken, er zit vast wat voor je bij.
 

 

 

Line up
Heden presenteert een gevarieerde line up van grafici, fotografen, beeldhouwers en schilders. Er is werk te zien van o.a. Jeroen Henneman, Henri Jacobs, Tomas Rajlich, Jan Schoonhoven, Piet Dieleman, Gerco de Ruiter, Miluska Dorgelo, Henk van der Plas, Peter Struycken, Eva Roovers en Jean van WIjk.