Prettige Valentijnsdag!

14 februari 2023
Kunstcollectie

Heden wenst iedereen een prettige Valentijnsdag. Nu te huur voor €14,-/maand; dit prachtige kunstwerk van Monica Ragazzini - Two Lovers. Meer info via info@heden.nl  

[Lees verder]

Hiervoormaals | Tekeningen van Marcel van Eeden

26 januari 2023
Kunstcollectie

Te zien in Mesdagcollectie Den Haag - Te huur bij Heden. Kunstenaars die exposeren in de landelijke musea zijn ruim vertegenwoordigd in de collectie van Heden. Zo ook Marcel van Eeden (Den Haag, 1965). Tot en met 12 maart is in de Mesdagcollectie Den Haag te zien de tentoonstelling De Gasfabriek: Van Eeden & Van Gogh. 

[Lees verder]

¿QUE PASA? | Grafisch werk Pat Andrea te leen bij Heden

02 december 2021
Kunstcollectie

Tot 23 januari 2022 is ¿QUE PASA?, een overzichtstentoonstelling van het werk van Pat Andrea te zien in MORE | museum voor modern realisme in Gorssel. De Hedencollectie telt ook een aantal grafische werken van deze internationaal vermaarde schilder en tekenaar. Heden stelt deze graag voor uitleen beschikbaar.  

[Lees verder]

Kunst op kantoor

20 oktober 2020
Kunstcollectie

Hedendaagse kunst kan het bedrijfsimago onderstrepen en versterken. Kunst kan als blikvanger en herkenningspunt fungeren. Kunst werkt inspirerend en schept een plezierig en stimulerend werkklimaat.  Heden heeft een bijzondere collectie hedendaagse kunst die zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. De aanpak van Heden kenmerkt zich door deskundige medewerkers, klantgerichtheid en maatwerk. Klik hier voor onze bedrijvenpagina.  

[Lees verder]

Heden Highlights

24 maart 2020
Kunstcollectie

Vera Gulikers, Bianca Degli Utili Maselli holding a dog, 2019, 190 x 200 cm Vera Gulikers is één van de winnaars van Buning Bongers Prijzen 2020. Dit werk is te huur voor 40 euro per maand. Interesse? mail dorith@heden.nl  

[Lees verder]

Pagina's