Heden Highlights

24 maart 2020
Kunstcollectie

Heden Highlights: Interesse? mail dorith@heden.nl Micha Patiniott, Back & Forth no 2, 2009, 140 x 110 cm, huurtarief 40 euro per maand Kenmerkend voor het werk van Micha Patiniott (Amsterdam, 1972) is de absurdistische en humoristische ondertoon. Patiniott kan gezien worden als een verhalenverteller: zijn schilderijen maakt hij naar aanleiding van anecdotes en verhalen. Doordat de schilderijen vaak niet af zijn, mag de toeschouwer deze verhalen zelf afmaken.  

[Lees verder]

nieuw in collectie

22 oktober 2019
Kunstcollectie

"Zeg het met bloemen", Heden presenteert twee nieuwe werken van Toon Teeken. De werken zijn uit zijn zogenaamde 'boeketreeks' van. De werken zijn vanaf heden te huur.  

[Lees verder]

heden in het atrium

17 oktober 2019
Kunstcollectie

Van 19 oktober t/m 1 november toont Heden in Atrium City Hall werken uit haar eigen collectie. De getoonde werken zijn Heden's impressie op de tentoonstelling 'Monet - Tuinen van verbeelding'.  

[Lees verder]

nieuw in collectie

05 september 2019
Kunstcollectie

Heden is verheugd met de aankoop van een prachtig en bijzonder werk van Frank Ammerlaan. Het werk is deze zomer aangekocht via Upstream Gallery.  

[Lees verder]

nieuwe aanwinst

31 mei 2019
Kunstcollectie

Onlangs hebben we deze foto van Hans Wilschut aangekocht. Het is een mooie aanvulling op het werk dat Heden al in collectie heeft van deze kunstenaar.  

[Lees verder]

Pagina's