online: Heden Highlights

24 maart 2020
Kunstcollectie

Elke week toont Heden een werk uit de collectie. Interesse? mail info@heden.nl Robert Nicol, Vase, 44 x 32 cm, 2012 De vrolijk gekleurde schilderijen en tekeningen van Robert Nicol wekken een onschuldige, bijna kinderlijke indruk. De werken hebben een hoog illustratief gehalte. Nicol noemt zichzelf dan ook illustrator, en werkt in opdracht van onder andere United Airlines en The Financial Times. Zijn autonome werk is echter geenszins zonder diepgang: er schuilt voelbaar meer onder de oppervlakte, al blijft altijd onzeker wat precies. 

[Lees verder]

nieuw in collectie

22 oktober 2019
Kunstcollectie

"Zeg het met bloemen", Heden presenteert twee nieuwe werken van Toon Teeken. De werken zijn uit zijn zogenaamde 'boeketreeks' van. De werken zijn vanaf heden te huur.  

[Lees verder]

heden in het atrium

17 oktober 2019
Kunstcollectie

Van 19 oktober t/m 1 november toont Heden in Atrium City Hall werken uit haar eigen collectie. De getoonde werken zijn Heden's impressie op de tentoonstelling 'Monet - Tuinen van verbeelding'.  

[Lees verder]

nieuw in collectie

05 september 2019
Kunstcollectie

Heden is verheugd met de aankoop van een prachtig en bijzonder werk van Frank Ammerlaan. Het werk is deze zomer aangekocht via Upstream Gallery.  

[Lees verder]

nieuwe aanwinst

31 mei 2019
Kunstcollectie

Onlangs hebben we deze foto van Hans Wilschut aangekocht. Het is een mooie aanvulling op het werk dat Heden al in collectie heeft van deze kunstenaar.  

[Lees verder]

Pagina's