07 december 2018

This art fair 2018

Van 27 tot en met 30 december vindt in de Beurs van Berlage de kunstbeurs This Art Fair plaats. Door tijd en plaats de leukste kunstbeurs van Nederland. Ze presenteert ongeziene en aanstormende talenten, gevestigde artiesten en de diversiteit van beeldende kunst.  

[Lees verder]

30 november 2018

jim komt er aan

Vanaf volgende week is Jim van Merijn Bolink beschikbaar om te huren! Afgelopen zomer werd het werk Prototype robot JIM maakt een selfie, 2015 - 2018, verworven voor de collectie van Heden.  

[Lees verder]

30 november 2018

viewmaster projects

Vanaf 6 december tot en met 6 januari neemt Heden deel aan Viewmaster Projects. Heden toont films van Anna Sopie de Vries en Andrea Eva Gyori, zij zijn de gehele maand na zonsondergang te bekijken in de etalages van Heden.    

[Lees verder]

16 november 2018

pop up: de posthoorngroep

Heden presenteert een selectie kunstwerken van leden van De Posthoorngroep in de Centrale Bibliotheek en Bibliotheek Segbroek. Je kunt deze werken 3 maanden gratis lenen op vertoon van je bibliotheekpas.  

[Lees verder]

16 november 2018

aankoop Risk Hazekamp

Nieuw werk van Risk Hazekamp voor de collectie van Heden 'Olympic Stadium, Mexico City' 2018 uit tentoonstelling 'Social Dissolution of the West', Galerie Pennings Eindhoven.  

[Lees verder]

Pagina's