16 september 2019

Interview Zahar in Jegens en Tevens

Lees hier het interview met Zahar Bondar in Jegens en Tevens door Vincent 't Sas.  

[Lees verder]

10 september 2019

Heden op ART ON PAPER

Van 26 tot en met 29 september vind je Heden in stand 19 op de tekeningenbeurs ART ON PAPER in de Westergasfabriek in Amsterdam. Vraag een gratis ticket aan bij Heden.  

[Lees verder]

05 september 2019

nieuw in collectie

Heden is verheugd met de aankoop van een prachtig en bijzonder werk van Frank Ammerlaan. Het werk is deze zomer aangekocht via Upstream Gallery.  

[Lees verder]

29 augustus 2019

Heden bij BIG ART 2019

Heden neemt van 12 tot en met 15 september deel aan de beurs BIG ART 2019 in Zaanstad. Op BIG ART presenteert Heden het eindexamenwerk van Ana Oosting en een site specific installatie van Willem Besselink.  

[Lees verder]

28 augustus 2019

Terug van weggeweest

Na een fijne zomer staat het team van Heden vanaf vandaag weer voor je klaar om kunst te lenen en/of te kopen. Onze zomeractie is deze week nog geldig. Uiteraard kun je ook weer terecht voor flessen Eau Eau Den Haag en andere artikelen. Heden heeft het komende seizoen veel moois in petto. We starten het nieuwe seizoen met de tentoonstellig van Zahar Bondar en staan in september op maar liefst twee beurzen: Big Art in Zaanstad en Art on Paper. Hou onze website in de gaten voor meer informatie. 

[Lees verder]

Pagina's