16 december 2020

2021 kan alleen maar beter worden...

In het vertrouwen dat het in 2021 alleen maar beter kan worden, wenst Team Heden u een goede kerst en een gelukkig en gezond nieuwjaar toe. Beeld: VROEGER BOVEN HEDEN – Amber Jansen & Jan Willem Kaldenbach (2020)  

[Lees verder]

20 november 2020

Marlot Meyer - Nominee VPRO Tegenlicht

Heden Startprijs winnaar Marlot Meyer is genomineerd voor de VPRO Tegenlicht Pioniers 2020. Met haar afstudeerproject LIMB-O dingt zij mee naar deze prijs.  We mogen elkaar niet aanraken, terwijl we elkaar digitaal op elk moment kunnen bereiken. Hoe blijven we in onze nieuwe samenleving verbonden, met de ander? Hoe blijven we elkaar raken met onze ideeën en maken we écht persoonlijk contact, ook al moet dat via schermen, data en algoritmes? 

[Lees verder]

03 november 2020

n.a.v. ARTIKEL IN NRC (31 oktober 2020)

Heden heeft twee werken van Juliaan Andeweg, die beide in uitleen zijn bij klanten. Heden zal deze werken uit roulatie nemen en niet langer aanbieden of tonen. Wij hebben onze klanten reeds benaderd om de werken in te nemen en/of om te wisselen.    

[Lees verder]

20 oktober 2020

Kunst op kantoor

Hedendaagse kunst kan het bedrijfsimago onderstrepen en versterken. Kunst kan als blikvanger en herkenningspunt fungeren. Kunst werkt inspirerend en schept een plezierig en stimulerend werkklimaat.  Heden heeft een bijzondere collectie hedendaagse kunst die zich onderscheidt door een hoge kwaliteit en scherpe prijzen. De aanpak van Heden kenmerkt zich door deskundige medewerkers, klantgerichtheid en maatwerk. Klik hier voor onze bedrijvenpagina.  

[Lees verder]

06 oktober 2020

Bezoek Heden

Heden is momenteel online en op afspraak geopend.  Wij zijn per mail en telefoon bereikbaar. Maak een afspraak voor het huren van een kunstwerk of het bezoeken van de huidige tentoonstelling. W: www.heden.nl, E: info@heden.nl, T: 070-3465337. Op onze website kunt u kunst bekijken en reserveren. Ook is het mogelijk op afspraak een kunstwerk op te halen (Heden Take Away).    

[Lees verder]

Pagina's