Will Leewens, Karel Bleijenberg & Wil Bouthoorn

05 augustus 2022
Tentoonstellingen

Nu te zien bij Heden - van 5 augustus t/m 10 september: Collectiepresentatie met werk van Will Leewens, Karel Bleijenberg en Wil Bouthoorn.  

[Lees verder]

Heden Kunstuitleen | Kom naar de collectiepresentatie op de Denneweg

17 februari 2022
Heden

Al vanaf 1972 staat Heden bekend als de kunstuitleen voor Den Haag en omstreken. Heden is een maatschappelijk betrokken kunstinstelling die de brug vormt tussen publiek en interessante hedendaagse kunst. Recentelijk is de collectiepresentatie in de galerie op de Denneweg 14a vernieuwd. Bezoek deze inspirerende plek waar iedere belangstellende actuele kunst kan bekijken en lenen. 

[Lees verder]

Piet Dieleman | Herbarium

10 december 2021
Heden

De Hedencollectie omvat een flink aantal werken van beeldhouwer, schilder, tekenaar, graficus en fotograaf Pieter Lein Dieleman (Arnemuiden, 1956). Recentelijk heeft Heden deze deelcollectie kunnen uitbreiden met een monoprint uit de serie Herbarium (2020)  

[Lees verder]

Het andere verhaal, kunst uit het Marokkaanse Modernisme

10 december 2021
Heden

Kunst uit Hedencollectie in tentoonstelling ‘Het andere verhaal, kunst uit het Marokkaanse Modernisme’ | Cobra Museum voor Moderne Kunst. De Hedencollectie is divers, kleurrijk, grensoverschrijdend. Dat was ook bekend bij de gastconservator van de tentoonstelling, schrijver en historicus Abdelkader Benali. Uit onze collectie selecteerde hij werk van beeldend kunstenaar Mohamed Abouelouakar voor ‘Het andere verhaal –  Kunst uit het Marokkaanse modernisme’ dat nog tot 18 september te zien is in het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. 

[Lees verder]

¿QUE PASA? | Grafisch werk Pat Andrea te leen bij Heden

02 december 2021
Kunstcollectie

Tot 23 januari 2022 is ¿QUE PASA?, een overzichtstentoonstelling van het werk van Pat Andrea te zien in MORE | museum voor modern realisme in Gorssel. De Hedencollectie telt ook een aantal grafische werken van deze internationaal vermaarde schilder en tekenaar. Heden stelt deze graag voor uitleen beschikbaar.  

[Lees verder]

Pagina's