Unlocked/Reconnected

27 mei 2020
Tentoonstellingen

Unlocked/Reconnected is een collectieve tentoonstelling, waarbij zo veel mogelijk partijen binnen de beeldende kunst zich met elkaar verenigen: musea, culturele instellingen, galeries en kunstenaarsinitiatieven. Iedere individuele plek kiest een werk dat de periode die achter ons ligt verbindt met de toekomst. Heden heeft ‘Four Horse Men’ geselecteerd voor Unlocked/Reconnected  omdat het verleden en het nu hierin samenkomen. 

[Lees verder]

online: Heden Highlights

24 maart 2020
Kunstcollectie

Elke week toont Heden een werk uit de collectie. Interesse? mail dorith@heden.nl Micha Patiniott, Back & Forth no 2, 2009, 140 x 110 cm, huurtarief 40 euro per maand Kenmerkend voor het werk van Micha Patiniott (Amsterdam, 1972) is de absurdistische en humoristische ondertoon. Patiniott kan gezien worden als een verhalenverteller: zijn schilderijen maakt hij naar aanleiding van anecdotes en verhalen. Doordat de schilderijen vaak niet af zijn, mag de toeschouwer deze verhalen zelf afmaken.  

[Lees verder]

online: Heden Startprijs door de jaren heen

24 maart 2020
Tentoonstellingen

Heden reikt sinds vijf jaar de Heden Startprijs uit aan een kunstenaar tijdens de Graduation Show van de KABK Den Haag. De winnaars door de jaren heen zijn Jonas Raps, Suzie van Staaveren, Lisa van Casand, kunrad en afgelopen jaar Zahar Bondar. Kunstenaars krijgen een jaar lang begeleiding en hun werk wordt gepresenteerd op beurzen en in de eigen tentoonstellingsruimte.  

[Lees verder]

Heden heropent 3 juni

13 maart 2020
Winkel

Heden is blij vanaf woensdag 3 juni weer de deuren voor haar bezoekers te kunnen openen. Kunst kijken, huren en kopen is vanaf die datum dus weer mogelijk op Denneweg 14a. We zorgen voor een omgeving waarin u zich welkom én veilig voelt. De richtlijnen van het RIVM leven we zorgvuldig na. 

[Lees verder]

online solo Katarina Juričić

11 maart 2020
Tentoonstellingen

De geplande solo van Katarina Juričić (1994, CRO) is nu te zien als online only tentoonstelling.  Katarina Juričić doet onderzoek naar de ´fysieke´ eigenschappen van fotografie. Hoe zij deze in nieuwe vormen kan vatten is te zien in de serie ‘Orange and Blue’. Daarin heeft Katarina met licht en kleur de essentie van zonsopgang en zonsondergang gevangen. Zo brengt zij een sferische interactie tussen ruimte en fotografie tot stand. 

[Lees verder]

Pagina's