HEDEN GRAFISCH

01 december 2022
Tentoonstellingen

Heden luidt de feestelijke wintermaanden in met de collectietentoonstelling HEDEN GRAFISCH. De geëxposeerde werken hebben een opvallend kenmerk gemeen: alle laten een krachtige grafische beeldtaal zien, of het nu gaat om schilderijen, sculpturen, foto’s of grafiek. 

[Lees verder]

Heden gesloten i.v.m. verbouwing

16 november 2022
Heden

Heden is t/m woensdag 30 november gesloten i.v.m. een verbouwing in de galerie. Van 1 december 2022 t/m 22 januari 2023 is de nieuwe collectiepresentatie HEDEN GRAFISCH te zien.  

[Lees verder]

Heden stapt over op nieuw facturatiesysteem

15 september 2022
Evenementen

Vanaf 1 juli 2022 is Heden overgestapt op een nieuw facturatiesysteem. Streven is u in de toekomst meer inzicht te geven in de status van uw abonnement. U zult voortaan in ieder geval een maandelijkse factuur ontvangen.  De introductie van dit systeem heeft er echter toe geleid dat de facturatie vertraging heeft opgelopen. Daarom zult u in september drie keer een factuur ontvangen, een voor juli, augustus en september. We hopen op uw begrip.    

[Lees verder]

Haagse Abstractiie: Will Leewens, Karel Bleijenberg & Wil Bouthoorn

05 augustus 2022
Tentoonstellingen

Heden heeft al 50 jaar een sterke binding met Den Haag en met beeldend kunstenaars die hier actief zijn. Dit blijkt allereerst uit de uitleencollectie waarin -naast werk van nationale en internationale kunstenaars- een groot aantal interessante Haagse kunstenaars is vertegenwoordigd. Ook komt dit tot uitdrukking in de actuele collectiepresentatie met abstract werk van Karel Bleijenberg, Will Leewens en Wil Bouthoorn. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 10 september.  

[Lees verder]

Heden Kunstuitleen | Kom naar de collectiepresentatie op de Denneweg

17 februari 2022
Heden

Al vanaf 1972 staat Heden bekend als de kunstuitleen voor Den Haag en omstreken. Heden is een maatschappelijk betrokken kunstinstelling die de brug vormt tussen publiek en interessante hedendaagse kunst. Recentelijk is de collectiepresentatie in de galerie op de Denneweg 14a vernieuwd. Bezoek deze inspirerende plek waar iedere belangstellende actuele kunst kan bekijken en lenen. 

[Lees verder]

Pagina's