Heden is weer geopend!

10 december 2021
Heden

De kunstuitleen is weer open. Kunstwerken huren en terugbrengen is weer mogelijk op de Denneweg 14a. Uiteraard kun je ook via onze website de kunstcollectie bekijken en een kunstwerk reserveren. Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag 12:00 – 17:00 Zaterdag 13:00 – 17:00     

[Lees verder]

‘Heden Tinsel Time’ | drie maanden gratis kunst huren

10 december 2021
Tentoonstellingen

Met inspirerende tentoonstellingen maakt Heden toonaangevende hedendaagse kunst toegankelijk voor een breed publiek. Nu te zien bij Heden Tinsel Time. Een sprankelende collectietentoonstelling van kleurrijke werken in de warme en verbindende sfeer van de winterperiode. Er is veel te zien en te beleven. De tentoongestelde werken zijn te huur. Kom bij ons langs op de sfeervolle Denneweg 14a in Den Haag. Op vertoon van dit bericht kun je één kunstwerk uit de tentoonstelling de eerste drie maanden gratis huren.  

[Lees verder]

¿QUE PASA? | Grafisch werk Pat Andrea te leen bij Heden

02 december 2021
Kunstcollectie

Tot 23 januari 2022 is ¿QUE PASA?, een overzichtstentoonstelling van het werk van Pat Andrea te zien in MORE | museum voor modern realisme in Gorssel. De Hedencollectie telt ook een aantal grafische werken van deze internationaal vermaarde schilder en tekenaar. Heden stelt deze graag voor uitleen beschikbaar.  

[Lees verder]

Christie van der Haak | Nouveau Deco

11 september 2021
Heden

De Hedencollectie omvat een groot aantal werken van veelzijdig kunstenaar Christie van der Haak. In het Stedelijk Museum en de voormalige synagoge in Kampen is tot 9 januari 2022 een tentoonstelling van haar werk te zien. 

[Lees verder]

Sina Dyks wint Heden Startprijs 2021

11 september 2021
Heden

Sina Dyks overtuigde de jury met haar ingenieuze textiele werken in de vorm van kleurrijke, verleidelijke installaties. 

[Lees verder]

Pagina's