online: Heden Highlights

24 maart 2020
Kunstcollectie

Elke week toont Heden een werk uit de collectie. Interesse? mail info@heden.nl Star, 135 x 120 cm, acryl op linnen, 2012 Gracia Khouw werkt in verschillende media: schilderijen, wandschideringen, tekeningen op papier en digitale prints. In opdrachtsituaties in de openbare ruimte zoekt ze op verschillende manieren verbinding tussen plaats en gebruikers van de ruimte, zoals architectonische kenmerken of geschiedenis van de locatie. 

[Lees verder]

online: Heden Startprijs door de jaren heen

24 maart 2020
Tentoonstellingen

Heden reikt sinds vijf jaar de Heden Startprijs uit aan een kunstenaar tijdens de Graduation Show van de KABK Den Haag. De winnaars door de jaren heen zijn Jonas Raps, Suzie van Staaveren, Lisa van Casand, kunrad en afgelopen jaar Zahar Bondar. Kunstenaars krijgen een jaar lang begeleiding en hun werk wordt gepresenteerd op beurzen en in de eigen tentoonstellingsruimte.  

[Lees verder]

Op afspraak geopend

13 maart 2020
Winkel

In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 is de galerie van Heden gesloten tot 1 juni. Het kantoor is doordeweeks tijdens openingstijden gewoon bereikbaar. Voor een wisseling van een kunstwerk of het huren van een nieuw werk is de kunstuitleen op afspraak geopend voor maximaal twee personen tegelijk. Bel voor een afspraak 070-346 53 37. Indien gewenst kunnen we ook een transport inplannen.  

[Lees verder]

online solo Katarina Juričić

11 maart 2020
Tentoonstellingen

De geplande solo van Katarina Juričić (1994, CRO) is nu te zien als online only tentoonstelling.  Katarina Juričić doet onderzoek naar de ´fysieke´ eigenschappen van fotografie. Hoe zij deze in nieuwe vormen kan vatten is te zien in de serie ‘Orange and Blue’. Daarin heeft Katarina met licht en kleur de essentie van zonsopgang en zonsondergang gevangen. Zo brengt zij een sferische interactie tussen ruimte en fotografie tot stand. 

[Lees verder]

Heden @ The Performance Show Art Rotterdam

22 januari 2020
Evenementen

Heden presenteerde de performance | installatie Streep #1 van beeldend kunstenaar Kunrad op The Performance Show op Art Rotterdam. The Performance Show is een nieuw initiatief van Art Rotterdam en bood bezoekers van Art Rotterdam 2020 een gevarieerd en doorlopend programma, op steenworp afstand van de beurs: in de industriële setting van AVL Mundo / Atelier Van Lieshout. 

[Lees verder]

Pagina's